De hartverwarmende familievoorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Na de succesvolle ticketverkoop in maart en mei komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, opnieuw naar Capitole Gent! Maar ook in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg houdt deze voorstelling halt! 

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller ‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!
 
Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten (zonder pauze)

 

 

Alle tickets aan 19,50 euro

Tickets voor CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg: klik hier

Tickets voor Capitole Gent: klik hier 

 

Kortingen: 

Geen kortingen voor kinderen.

Korting op aanvraag voor groepen vanaf 20 personen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

10% spaarkorting op tickets met de Gezinsbond lidkaart 

korting wordt verrekend op de spaarkaart op de dag van de voorstelling / je reserveert je tickets aan volledig tarief 

 

 

CC Zwaneberg (Heist-op-den Berg) 

Dinsdag 29 oktober 2019 om 15.30 uur (herfstvakantie) 

Klik hier voor meer informatie 

 

Capitole (Gent) 

Woensdag 6 november 2019 om 15.30 uur 

Klik hier voor meer informatie